Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Terug naar overzicht

ACLO Midseason Card 2017

Het is februari, dit betekent dat de Midseason Card weer verkrijgbaar is. Met de Midseason Card kun je gebruik maken van alles wat de ACLO te bieden heeft. Zo kun je:

– Deelnemen aan groepslessen en open uren op het Zernike of bij ACLO Station (zoals bodyfit, spinning, yoga en circuittraining).
– Kennismaken met nieuwe sporten tijdens één van de vele cursussen (zoals skiën, snowboarden, paaldansen en kickboksen).
– Met vrienden een zaal, veld of baan reserveren (o.a. tennis, beachvolleybal en squash)
– Om gebruik te kunnen maken van de fitnessruimte betaal je naast de kosten voor je Midseason Card €40,- extra.
– Als je lid wilt worden bij één van onze 49 studentensportverenigingen dien je wel het volledige ACLO Card te kopen (van €59,95).

Wil jij je goede voornemen waar maken om meer te gaan sporten of alvast werken aan je summer body? Grijp deze kans met beide handen aan. Koop je Midseason Card online of bij de balie van het Sportcentrum!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!