Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Terug naar overzicht

Darttoernooi, 18 april 2017!

De futsal competitie is nog maar net afgelopen en de Sportcie is alweer druk bezig met het organiseren van het volgende toernooi. Op dinsdag 18 april 2017 zal er een darttoernooi plaatsvinden in de Sportsbar! Er zal gespeeld worden op twee verschillende niveau’s. Dus ben jij een pro in darten of wil jij juist voor de gezelligheid meedoen? In beide gevallen zul je je vermaken! Er zullen standaard dartpijlen aanwezig zijn, maar mocht je meer op je eigen pijltjes vertrouwen, mag je die natuurlijk ook meenemen.

Je kan je tot 17 april 2017 opgeven door een e-mail te sturen naar sportcie@aclosport.nl. De Sportcie zal de precieze speeltijden via een e-mail communiceren.  Tot 18 april!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!