Lesuitval: bodyfit 17:00, 17-07-18

Terug naar overzicht

Sport van de week – Badminton

Badmintonnen bij AMOR
Als je het leuk vindt om een keer bij AMOR te komen badmintonnen kun je langskomen vanaf dinsdag 5 september om 20h00, dan start ons seizoen. Als je langskomt op een dinsdag dan moet je je aan het begin van de training even melden bij een van de trainers of bij iemand van het bestuur.  Je hoort dan je bij welke groep je kan aansluiten. We hebben elk jaar weer nieuwe leden die nog nooit badminton hebben gespeeld dus over het niveau hoef je je  geen zorgen te maken. We hebben geen competitie verplichting dus in het weekend hoef je niet te spelen als je niet wil. Qua sportkleren kan je gewoon een trainingsbroek (kort of lang), een shirt en zaalsportschoenen aandoen. Rackets en shuttles worden door de vereniging verzorgd. Je kan 3 keer een training meedoen zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn. Naast al deze badminton gerelateerde informatie willen we ook nog wat met jullie delen over onze andere activiteiten.

Andere dingen doen bij AMOR
Naast badmintonnen op ieder niveau doen we bij AMOR ook nog een hoop andere dingen! Om te beginnen organiseren we elke maand een borrel, waar het bier/fris/wijn altijd een vaste lage prijs heeft. Verder organiseren we 2 kampen, een beerpong toernooi en nog vele andere dingen!

Actief worden
Net als bij alle andere studentenverenigingen heb je bij AMOR de mogelijkheid om lid te worden van een commissie. We hebben een gezellige groep met actieve leden die jou graag verwelkomen! Lijkt je dit leuk? Neem dan contact op met het bestuur via: externebetrekkingen@gsbcamor.nl

Als je nog meer vragen hebt horen we het graag! Tot dinsdag!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!