Terug naar overzicht

Sport van de Week – Beachvolleybal

Zand, zon, zee & een bal, is er een betere manier om een sport te beoefenen? Houd je net zo veel van de zomer als wij? Kan je niet wachten tot het kwik weer boven de 20 graden stijgt? En ben je benieuwd wat de termen pass, set, snake, cobra, spike, dig, kill, ace, line en skybal inhouden? Kom dan beachvolleyballen bij G.S.B.V. Tweeslag!

Beachvolleybal wordt gespeeld in teams van twee spelers. Dat betekent dat samenwerking zeer belangrijk is. Ook ben je betrokken bij alle acties in het veld en heb je alle technieken van het volleybal nodig. Dit maakt beachvolleybal een zeer leuke, actieve en diverse sport! Bij Tweeslag wordt op elke doordeweekse avond getraind bij de beachvelden van de ACLO. De trainingsgroepen bestaan uit 8 personen en er wordt getraind van niveau laag/beginner tot selectie/divisie niveau. Ook als je nog geen (beach)volleybalervaring hebt, ben je van harte welkom om te trainen! De Selectie van Tweeslag doet mee aan divisie toernooien in het hele land, dus houdt de kalender in de gaten en kom gerust een keer langs om onze tweeslaggers aan te moedigen en te kijken naar de leukste beachvolleybal wedstrijden.

Beachvolleybal is de sport die bekend staat om zandhappen, spectaculaire reddingen, zinderende wedstrijden en letterlijk overal zand en dan bedoelen we ook echt overal! Het draait om tactiek, explosiviteit en samenwerking. Klinkt dit goed en wil jij een sportieve en zonnige zomer met ons mee beachvolleyballen? Voor 23 euro kun je bij Tweeslag 10 weken trainen en meedoen aan verschillende toernooien en activiteiten, waaronder het legendarische Amelandweekend!

Schrijf je nu snel in en dan zien we je graag op de instuiftraining op 23 maart. Inschrijven kan hier en bij vragen mail gerust naar ledenmanager@tweeslag.nl.

Leuk om te weten:

In 2015 werd het WK beachvolleybal in Nederland georganiseerd, waarbij de Nederlandse toppers Reinder Nummerdor & Christiaan Varenhorst een zilveren medaille wisten te behalen. Dit jaar wordt het WK wederom in Europa gehouden. Wenen wordt dit jaar het strijdtoneel! Bekijk het filmpje voor een goede impressie van beachvolleybal, de fantastische sfeer en het WK Beach. This is Beachvolleybal!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!