Terug naar overzicht

Sport van de week – Rapidball

Rapidball kun je op de ACLO zowel in cursusvorm als bij vrij reserveren te spelen is. Rapidbal lijkt veel op squash en wordt ook gespeeld op een standaard squashbaan, maar toch is het anders. Je speelt met een officiële Racquet-ball en klein/breed racket (vergelijken met de squashracket). De regels zijn gemakkelijk aan te leren en het spelletje leent zich uitstekend voor lange en spannende rally’s! Zo moet serveren in een keer in het vak en mag de bal niet eerst de glazen wand of zijmuur raken. Ook is het spelletje een stuk sneller dan squash. De ACLO biedt gedurende het jaar een vijfweekse cursus aan waarin je de basistechnieken en strategieën aanleert.

 

Nieuwsgierig? Bekijk de video en reserveer eens een baan!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!