Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Terug naar overzicht

Sport van de Week - Skydive

Wel eens van gedroomd, maar toch met beide beentjes op de grond gebleven? Dit is je kans! Skydive Hoogeveen organiseert in samenwerking met de ACLO drie keer een cursus, waarbij je vanaf de eerste sprong alleen uit een vliegtuig springt! Het volgende cursusmoment vindt op de volgende datums plaats:

Theorie: woensdag 14 juni 19:00 @ACLO
Theorie: Woensdag 21 juni 19:00 @ACLO
Examen/overnachting: Vrijdag 23 juni
Sprong: 24 juni, zaterdag na overnachting

Springweekend

Het springweekend staat helemaal in het teken van je eerste sprong. Bij deze eerste sprong, vanaf ruim 1.000 meter hoogte, wordt je parachute na ± 3 seconden vrije val geopend door de staticline, die aan het vliegtuig is vastgehaakt (bekend van de vele oorlogfilms). Hangend aan je parachute breng je zelfstandig de oefeningen in praktijk, kun je bijkomen van de adrenalinerush en natuurlijk genieten van het geweldige uitzicht. Terug op de grond geniet je zeker nog uren van deze grandioze ervaring.

Kosten

De volledige opleiding kost 145,- euro (normaal €285,00). Dit is inclusief, grondopleiding, vervoer van/naar het station van Hoogeveen, professionele begeleiding, materiaalhuur, vlucht, WA-verzekering, logboek en het vouwen van de parachute na sprong. Let op: je dient zelf te zorgen voor een slaapzak. Wil je alle voorwaarden weten? Kijk dan hier!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!