Lesuitval: bodyfit 17:00, 17-07-18

Terug naar overzicht

Sport van de Week – Spinning

Spinning is de ultieme indoor fietstocht op muziek! Een uitdagende, prikkelende en leuke training. Je word uitgedaagd om je grenzen te verleggen, om net even iets verder te gaan dan je dacht dat je zou kunnen. Spinning is een training voor ieder niveau, je kunt je eigen zwaarte bepalen door de weerstand zelf te verhogen of te verlagen. Op opzwepende muziek gaan we er een uur tegenaan, plezier staat bij deze training centraal! De ACLO biedt spinning aan als een open uur. Hierbij geldt: VOL = VOL!

Wist je dat?

  • Spinning is zeker geen vervanger van het wielrennen, het kan wel een aanvulling zijn om je fietsconditie in de wintermaanden bij te houden. Je bent namelijk niet afhankelijk van het weer!
  • Spinning is dan misschien niet de ideale manier om af te vallen, maar het kan door meerdere keren per week gecombineerd met een gezond eetpatroon zeker zoden aan de dijk zetten.
  • Een gemiddelde sporter kan ongeveer 400-600 calorie├źn verbranden tijdens een work-out van 40 minuten!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!