Terug naar overzicht

Word actief bij de ACLO!

De ACLO is op zoek jou!

Solliciteer nu voor een van onze commissOp die manier ontwikkel je je niet alleen op je studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Het is bovendien een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en staat ook nog eens goed op je CV om een steentje bij te dragen aan de grootste studentensportorganisatie van Europa! Je kunt solliciteren voor de volgende commissies:

De PR- en Activiteitencommissie (PRAccie) – evenementen, promotie

De PR- en Activiteitencommissie van de ACLO organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor zowel sporters als verenigingsbestuurders. Hiernaast is de PRAccie verantwoordelijk voor de PR van de ACLO. Dit betekent het houden van collegepraatjes, flyeren, voorlichting geven op open dagen en op verschillende momenten studenten enthousiast maken om te gaan sporten bij de ACLO. Ben jij op zoek naar ervaring met het organiseren van evenementen of ben je nieuwsgierig hoe de promotie en marketing is georganiseerd bij de grootste studentensportorganisatie van Europa? Dan is de PRAccie de commissie voor jou! Solliciteer voor 11 februari door je CV en motivatiebrief te mailen naar coordinatorintern@aclosport.nl.

Bekijk de informatiebrochure van de PRAccie hier: Informatiebrochure PRAccie 2018-2019

De Healthcie – Healthy Ageing, Healthweeks, Health checks

De ACLO zoekt enthousiastelingen met affiniteit voor sport en gezondheid die activiteiten willen organiseren om gezond ouder worden onder studenten te promoten. De Healthcie organiseert twee Healthweeks en houdt zich bezig met het promoten van gezond ouder worden. Welke studierichting je doet, maakt niet uit! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en creatieve studenten! Solliciteer voor 11 februari door je CV en motivatie te mailen naar coordinatorintern@aclosport.nl

Bekijk de informatiebrochure van de Healthcie hier: Informatiebrochure Healthcie 2018-2019

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!