• Disclaimer

Disclaimer

De inhoud van deze website is door de ACLO met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch aanvaardt de ACLO geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

De ACLO is niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar verwezen wordt.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van deze website of delen daarvan maakt inbreuk op intellectuele rechten.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk dan wel telefonisch aan ons te worden verzocht.

De ACLO heeft exclusief toestemming voor het gebruik van de foto’s op haar website. Met dank aan Hans Mossel. Deze website is gebouwd en ontworpen door Studio Wolf.

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!