Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren
Open menu
  • Healthy Ageing

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z’n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving. Er zijn meerdere aspecten belangrijk bij het gezond ouder worden, zoals voeding, bewegen en sociale omgeving.

En wij, de ACLO en jij, kunnen ons steentje daaraan bijdragen!

Sport en een sociale omgeving zijn belangrijke aspecten bij het gezonder, actiever, en gelukkiger ouder worden. De ACLO ziet het belang in van Healthy Ageing en heeft daarom in 2014-2015 een Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht. De Healthcie zorgt ervoor dat de studenten van Groningen bewust worden van het belang van Healthy Ageing en organiseert speciaal voor de student activiteiten om dit dan ook te stimuleren. Zo worden er jaarlijks twee Health Weeks georganiseerd waarbij gratis workshops worden aangeboden, massages worden gegeven, Health Checks worden uitgevoerd en zo nog veel meer.

 

 

 

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!