Open menu

Fysiotherapie Kuipers

Kuipers Fysiotherapie & Training is een praktijk voor algemene fysiotherapie en sportrevalidatie en is gevestigd binnen de ACLO-station aan het Stationsplein. De praktijk is voor iedereen toegankelijk en aangesloten bij de beroepsvereniging Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (K.N.G.F.)

  • algemene fysiotherapie
  • sportrevalidatie
  • postoperatieve revalidatie (bijvoorbeeld voorste kruisband revalidatie)

Over Robert-Jan Kuipers
Als algemeen fysiotherapeut heb ik met name ervaring opgedaan met cliënten met sport-gerelateerde klachten. Vanuit een grote sportieve betrokkenheid (ik ben bijna 15 jaar in dienst bij het Sportcentrum als sportdocent) heb ik dan ook met name sport gerelateerde klachten behandeld.  Ik vind het een uitdaging om mensen met een beperking in het dagelijks leven of een sportblessure weer gezond te laten bewegen.

Na de Academie voor Lichamelijk Opvoeding te hebben afgerond zocht ik naar meer verdieping van het lichamelijk bewegen en besloot de studie Fysiotherapie te doen. Deze combinatie geeft voor mij als fysiotherapeut een extra dimensie aan de revalidatie, zodat cliënten (sport)specifiek begeleid kunnen worden. Naast de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de opleiding Cyriax aan de Nederlandse Academie voor Orthopedische Geneeskunde gevolgd.

Kosten en vergoeding
Kuipers Fysiotherapie & Training heeft met alle zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten zodat je geen rekening ontvangt van ons. Fysiotherapie is zorg die niet in de basisverzekering valt maar uitsluitend vanuit de aanvullende zorg wordt vergoed.

Nadere informatie:

www.kuipersfysiotherapie.nl

info@kuipersfysiotherapie.nl

06-34767344

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!