Aquafit

Groepsles

Aquafit is bewegen op muziek in het water. Met behulp van een aantal drijfmiddelen ben je in staat om heel veel verschillende oefeningen te doen. Door de weerstand van het water kun je het accent leggen op spierversterking of op uithoudingsvermogen. Omdat water de eigenschap heeft dat je bijna gewichtloos bent, komen er bijna geen krachten op je knieën en enkels. Door te variëren in snelheid en grootte van de bewegingen kun je het net zo zwaar maken als je zelf wilt. Hierdoor kun je op je eigen niveau meedoen aan deze uren. Wel zal de sportleider proberen om het beste uit je naar boven te krijgen. 

Let op! Bij het Willem Alexander Sportcentrum wordt er sinds maandag 7 november 2016 een ticketsysteem gehanteerd voor de groepslessen aquafit en de open uren zwemmen, ter controle van ACLO/SPR Cards en het reguleren van het aantal deelnemers. Voor meer informatie over hoe het ticketsysteem werkt en hoe je kunt reserveren, klik hier.

Locaties

  • Willem-Alexander Sportcentrum (WAS)
    Zernikeplein 17
    9747 AS Groningen
Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!