Tennisvelden buiten gebruik Site offline woensdag 28-3 lesuitval: TRX mix 16:30, 22-03-2018

Bodyfit

Groepsles

Bodyfit is een les die gericht is op fitheid van je hele lichaam. Tijdens deze les wordt de fitheid van verschillende spiergroepen van het lichaam getraind. Denk hierbij aan benen, billen, borst en buik. De verschillende spieren worden getraind door gebruik te maken van dumbells (handgewichten) en enkelgewichtjes. Af en toe wordt er ook gebruikt gemaakt van een dynaband, dit is een elastieken band.

De gewichten en de dynaband zorgen voor weerstand die je spieren moeten overwinnen, hierdoor worden je spieren versterkt. Naast fitheid van je spieren wordt tijdens de les door middel van een combinatie van pasjes en springen ook aan je conditie gewerkt. De hele les wordt ondersteund door motiverende muziek. Zorg dat je een paar goede schoenen draagt. Een handdoek is verplicht!

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!