Futsal

Open uur

Dit open uur is bedoeld voor iedereen die van futsal houdt. Kun je niet voldoende mensen bij elkaar krijgen om zelf een partijtje te spelen, of wil je met nieuwe mensen zaalvoetballen, dan is dit uur ideaal voor jou.

Vrij reserveren

Een zaalvoetbal is te leen bij de informatiebalie van het Sportcentrum.

Interne Futsalcompetitie

Elk jaar organiseert de Sportcie bij de ACLO een interne Futsalcompetitie. Alle ACLO-sportbewijshouders mogelijk om aan deze competitie mee te doen. De competitie loop van oktober tot januari en van januari tot mei. Voorafgaand aan de competitie kan je je met een team inschrijven. Op de website van de ACLO zal gemeld worden wanneer de inschrijving open is. De competitie vindt plaats op woensdag en vrijdag van 14.30  uur tot 15.30 uur. Voor vragen over de interne futsalcompetitie kan je mailen naar ic@aclosport.nl.

G.S.F.V. Drs. Vijfje

G.S.F.V. Drs. Vijfje is de grootste futsalvereniging van Nederland, die het trappen van een balletje graag combineert met het drinken van een biertje. Naast de grootste futsalvereniging van Nederland is Drs. Vijfje bovendien ook de gezelligste. Er zijn maandelijkse borrels in stamkroeg Jut en Jul en er worden het hele jaar door feesten georganiseerd.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.F.V. Drs Vijfje.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!