Kajak

Cursus

Heb je altijd al eens willen leren kajakken? En misschien zelfs ooit op wildwater tochten varen? De basis leer je natuurlijk op vlakwater. Tijdens de ACLO Clinic Kajakken wordt eerst een totale uitleg gegeven over de verschillende materialen die hierbij gebruikt worden. Wetsuit, zwemvest, spatzeil, anorak, kajak. Vervolgens worden verschillende peddelslagen geoefend. Eerst oefenen en daarna middels verschillende spelen tot automatisme getraind. Tussendoor wordt er een begin gemaakt met het oefenen van de Eskimorol (na omgaan, door middel van een peddelslag weer boven komen). We eindigen vervolgens met een potje kajakpolo!

Neem je zwemkleding mee. De instructeur zorgt voor wetsuits indien dit nodig is vanwege het weer. Je kunt je omkleden in de bus van de instructeur.

Deze activiteit vindt plaats op de Hoornseplas. We stappen in bij Kaap Hoorn. Zorg dat je op tijd bent! Voor de exacte locatie, klik hier.

Deze clinic wordt aangeboden door Hommes Survival & Outdoor. Voor meer informatie over kajak mogelijkheden kun je kijken op www.hommesoutdoor.nl

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!