Labooca

Groepsles

Ben je op zoek naar juist dat beetje extra? Een spiksplinternieuwe high-intensity workout die je een enorme energyboost geeft? Dan is LABOOCA® iets wat je echt eens moet proberen!

LABOOCA® is specifiek gericht op het fitter maken van je lichaam door een combinatie van spierverstevigende oefeningen uit de bootcamp en tae-bo, en soepele en sexy dansbewegingen. Het is een echte workout die je een boost geeft en je laat zweten, maar die vooral ontzettend leuk is om te doen.

LABOOCA® is ontwikkeld door sport- en fitnessspecialist & fysiotherapeut Marlon Connor, die al jaren lessen geeft op de ACLO. Marlon is een bekende naam in de fitnesswereld en is onder andere de man die het Zumba Fitness® programma in 2008 met veel succes in Nederland heeft geïntroduceerd. Nu legt hij zich volledig toe op LABOOCA®. Het concept is ontwikkeld omdat hij merkte dat mensen een zwaardere workout wilden en iedereen die wel eens een les van Marlon heeft meegedaan, weet dat hij daar de juiste man voor is.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!