Mixed Martial Arts

Cursus

“Ga niet daar waar het pad je leidt, ga daar waar geen pad is en maak je eigen weg.” De Mixed Martial Arts (MMA) cursus is heel rijk en divers. Het bestaat uit een complete lichamelijke work-out en het leren beheersen van effectieve technieken; het versterkt je lichaam en leert je om te gaan met geweld. De deelnemers zullen een glimp opvangen van wat MMA is. Wat MMA bijzonder maakt is dat het een van de weinige vechtsystemen is die alle verschillende aspecten van een gevecht bevat. Waar andere stijlen zich beperken tot één aspect zoals het staande gevecht in taekwondo of het “dichtbijgevecht” bij het worstelen, houdt MMA een open blik en behandelt het alle delen: het staande gevecht, het “dichtbijgevecht” en het grondgevecht. 

Deltaserat

Deltaserat is een jonge sportvereniging die flink is gegroeid. De vereniging is opgericht in september 2005 en heeft een behoorlijk ledental bereikt met veel interactie tussen Nederlandse en buitenlandse studenten. Naast de borrels en toernooien die je bij elke vereniging tegenkomt zorgen wij ook voor een breed pakket aan exclusieve activiteiten waar onze leden aan mee kunnen doen.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging Deltaserat.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!