Poledance

Vrij reserveren

Voorwaarden voor vrij reserveren zijn:

1. Je bent lid van de vereniging G.S.P.V De NoordPole

2. Om gebruik te kunnen maken van de palen en de zaal moet je minimaal met 2 personen aanwezig zijn. Je meldt je met z’n tweeën bij de balie van het sportcentrum.

3. Je dient een volwaardige poledance cursus te hebben gevolgd van de ACLO. Volwaardig betekent dat je aan de 80% presentie plicht hebt voldaan.

Cursus

Paaldansen is een dansvorm waarbij verschillende danstechnieken uitgevoerd worden rondom en in een verticale paal. Het is een sport waarvoor kracht, lenigheid, motoriek en uithoudingsvermogen nodig zijn. Er zijn verschillende niveaus in deze sport die zowel op een vaste paal als op een draaiende paal kunnen worden beoefend. Door de diversiteit die de sport biedt kan ieder zich ontwikkelen in aspecten die zij belangrijk vinden. Of dit nu kracht of juist lenigheid is, of misschien een combinatie van beide, alles is mogelijk!

G.S.P.V. de NoordPole

G.S.P.V. De NoordPole is dé paaldansvereniging van Groningen en is opgericht in de zomer van 2013. Naast de wekelijkse trainingen op verschillende niveaus organiseren wij ook maandelijks een borrel en diverse andere activiteiten voor onze leden. Daarnaast geven we ook regelmatig demonstraties en workshops! Dit alles is verdraaid gezellig!
Lijkt het je leuk om eens een training te volgen bij ons? Je kunt het hele jaar door lid worden!  Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kijk ook op de website van G.S.P.V. de NoordPole.

 

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.