Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Rugby

G.S.R.C.

De Groninger Studenten Rugby Club is altijd op zoek naar nieuwe spelers om het enige studenten rugby team van Noord-Nederland te versterken. De vereniging heeft een rijke historie die bestaat uit mooie tradities en prachtige jaarlijkse evenementen als een kerstdiner, een wedstrijd tegen onze alumni en natuurlijk wedstrijden die elke zondag plaatsvinden tijdens het seizoen (verdeeld over twee teams). Natuurlijk is studeren belangrijk, maar elke man heeft ook tijd nodig om te sporten en wat biertjes in zijn systeem te krijgen.
Rugby verenigingen staan wereldwijd bekend om hun sterke binding tussen de spelers, zowel tijdens sociale- als sportevenementen. Het is dus een perfecte manier om frustraties uit je systeem te krijgen en te ontspannen!
Wil jij een (nieuwe) fantastische sport ontdekken, vrienden voor het leven maken en spelen met de mooiste rugbyers? Bezoek onze website http://www.gsrc.nl om onze actuele trainingstijden te zien of stuur een e-mail naar bestuur@gsrc.nl voor meer informatie!

 

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!