Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Softbal

Cursus

Ben jij een enthousiaste student (man/vrouw) die sport en gezelligheid wil combineren? Ontdek jouw skills op het gebied van gooien, vangen, slaan en wie weet ben jij het talent dat wij zoeken…

B.S.C. Caribe biedt dit voorjaar weer een SOFTBAL cursus aan! In periode 4A in 2017-2018 (23 april t/m 28 mei) wordt deze cursus elke maandagavond vanaf 18.30 uur georganiseerd op het softbalveld bij Sportpark Corpus den Hoorn, Groningen. Tijdens de cursus komen de technieken zoals slaan, fielden en gooien aan bod en word je begeleid door ervaren honk- en softbalspelers. Uiteraard wordt aan het einde van de cursusperiode ook een echte wedstrijd gespeeld voor de ultieme beleving. Schrijf je dus nu in!

Geïnteresseerd in honk- of softbal of wil je meer informatie? Kijk dan op de website van B.S.C. Caribe of mail naar pr.sponsoring.caribe@live.nl

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!