Voetbal

Open uur

Dit open uur is bedoeld voor iedereen die van voetbal houdt. Kun je niet voldoende mensen bij elkaar krijgen om zelf een partijtje te spelen, of wil je met nieuwe mensen voetballen, dan is dit uur ideaal voor jou.

Vrij reserveren

Een voetbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum.

G.S.A.V.V. Forward

G.S.A.V.V. Forward is een bruisende vereniging met een grote achterban die een bekend gegeven is in Groningen en de rest van Nederland. Nadat Forward vorig jaar was gedegradeerd staan de studenten dit jaar voor de opgave om weer de stap naar boven te maken. Forward, daar ga je, naar de 2e klass..!

Kijk ook op de website G.S.A.V.V. Forward.

G.S.V.V. the Knickerbockers

Heb je zin om lekker te voetballen en houd je van gezelligheid? Dan is G.S.V.V. The Knickerbockers dé studentenvoetbalvereniging voor jou! Samen met ons maak je van je studententijd een onvergetelijke tijd. Gedurende het seizoen worden er diverse activiteiten en feesten georganiseerd en aan het eind van het seizoen staat er een aantal fantastische toernooien op het programma.

Kijk ook op de website G.S.V.V. The Knickerbockers.

 

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!