Wielrennen

G.S.W.V. Tandje Hoger

De Groningse Studenten Wieler Vereniging Tandje Hoger bestaat sinds 17 januari 1977. Met 120 leden, even zoveel donateurs en acht ereleden zijn we een van de grootste studenten wielerverenigingen van Nederland. Bij ons rijden niet alleen regionale- en Nationale kampioenen, maar ook recreanten die graag fietsen als hobby. Kortom, voor ieder wat wils. Vier keer in de week trainen we. Bij deze trainingen is iedereen welkom! Daarnaast gaan we regelmatig naar Limburg, Duitsland en Spanje om gezamenlijk al fietsend uit te waaien, en hebben we eens in de twee weken een borrel waar je kan bijpraten met je clubgenoten. Heb je zin om een keer mee te rijden? Top! Kijk dan op onze site G.S.W.V. Tandje Hoger of stuur een mail naar secretaris@tandjehoger.com. Bijzijn is meemaken!

 

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!