Open menu
  • Sportaanbod

Sportaanbod

Voor een overzicht van alle sporten die worden aangeboden, ga naar Alle sporten!

Groepslessen

Groepslessen zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Groepslessen staan onder begeleiding van een sportleider en je kunt er op je eigen niveau sport beoefenen. Voor ACLO Station en het WAS zwembad moet je wel reserveren via MyACLO.

Open Uren

Open uren zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Dit zijn uren waarop er slechts toezicht plaatsvindt, zoals bijvoorbeeld klimmen, zaalvoetbal en zwemmen. Let op: voor het open uur zwemmen moet je reserveren via MyACLO of in het zwembad bij de automaat een ticket ophalen!

Cursussen

De ACLO biedt in verschillende sporten cursussen aan, waarin cursisten kennis kunnen maken met een sport. Deze worden begeleid door een leraar en duurt 5 of 10 weken. Voor cursussen moet je je opgeven!

Vrij reserveren

Je kunt kosteloos en zonder begeleiding gebruik maken van verschillende faciliteiten. Hiervoor dien je te reserveren. Dit kan aan de balie of telefonisch.

Verenigingen

Er zijn 49 studentensportverenigingen aangesloten bij de ACLO, in meer dan 40 verschillende sporten.

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!