Open menu

Groepslessen en open uren

Met een ACLO Card kun je deelnemen aan de groepslessen en open uren van de ACLO. De groepslessen en open uren zijn te vinden in het rooster en je kunt hier onbeperkt naar toe*. Het verschil tussen groepslessen en open uren is dat er bij groepslessen les gegeven wordt door de sportdocent. Bij open uren houdt de sportdocent slechts toezicht (zoals bij klimmen, zaalvoetbal, en zwemmen).

* Op het ACLO Sportcentrum hoef je je niet in te schrijven voor de groepslessen en open uren. Voor de groepslessen en open uren in het ACLO Station en in het WAS Zwembad geldt dat je je van te voren in moet schrijven via MyACLO. Klik hiernaast op de desbetreffende locatie voor meer uitleg.

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!