Open menu

Reserveren

Op uren die nog niet vergeven zijn aan cursussen, groepslessen, open uren of verenigingen is het mogelijk om kosteloos een baan, veld of zaal op het Sportcentrum te reserveren indien je in het bezit bent van een ACLO Card. Reserveren kan door in te loggen in MyACLO of door te bellen naar de balie van het Sportcentrum, 0503638063. Squashbanen, tennisbanen en zalen zijn doordeweek beschikbaar van 08.00 tot 23.00.

Heb je geen materiaal voor bijvoorbeeld tennis of squash? Dit is geen probleem. Bij de balie van het Sportcentrum kun je deze benodigdheden huren voor een kleine bijdrage. Voor de tarieven van het huren van materiaal klik hier.

Meer informatie

  • Reserveren is maximaal 8 dagen van tevoren mogelijk. Aan de balie van het Sportcentrum is materiaal te leen, te huur of te koop.
  • Het is niet toegestaan om in je eentje een accomodatie te huren i.v.m. de veiligheid.
  • Op het moment dat je gaat sporten, dienen alle sporters zich te melden bij de balie van het Sportcentrum. Als je dit niet doet, krijg je een waarschuwing. Bij de tweede waarschuwing krijg je een boete en kun je pas weer reserveren zodra de boete is betaald.
  • De hoofdreserveerder is er verantwoordelijk voor dat alle medesporters in het bezit zijn van een geldig ACLO Card.
  • Materiaal kan ook bij de ACLO gehuurd worden.
  • Buiten de ACLO-uren kan je voor zaalverhuur terecht bij het RUG/Hanze Sportcentrum via sportcentrumreserveringen@rug.nl.

Accommodaties

Buiten de ACLO-uren om is het mogelijk accommodatie van het Sportcentrum te huren. Dit kan bijvoorbeeld voor evenementen en toernooien. Hiervoor hoeven de deelnemers en de huurder geen ACLO Card te hebben. Wel betaal je een vergoeding voor het huren van de accommodatie. De tarieven hiervoor bepaalt het sportcentrum en is afhankelijk van de aanvraag. Om de accommodatie aan te vragen dient het hieronder staande aanvraagformulier ingevuld te worden en opgestuurd naar sportcentrumreserveringen@rug.nl. Voor vragen over het huren van accommodatie kan je bellen met het Sportcentrum 050-3638063.

Download hier het aanvraagformulier.

 

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!