• ACLOopje

ACLOopje

Doe mee aan ons lustrumevenement op 27 juni!

Op 27 juni is het zo ver… Het enige echte ACLO Lustrum Event 2020! Ter ere van ons 75-jarig bestaan organiseren wij op deze dag een ‘online’ estafetterace, sportbingo en afsluitende pubquiz! Trommel je teamgenoten, studiegenoten, en/of huisgenoten op om op deze dag te strijden voor mooie lustrumprijzen.

De ACLO Estafetterace – ‘het ACLOopje’ –  bestaat uit 10 etappes met een totale afstand van 75 kilometer. In een team van maximaal 10 personen loopt ieder zijn/haar afstand en registreert deze via onze speciaal ontwikkelde app. Iedereen mag zelf een route kiezen, zolang je maar de juiste afstand loopt! Zo ontstaat er een ‘online’ estafetteloop op gepaste afstand 😉 Het team met de snelste totale tijd wint het Lustrum ACLOopje en de felbegeerde prijzen!

Gedurende de dag kun je verschillende challenges uit de ACLO Sportbingo voltooien en ‘s avonds aansluiten bij onze online pubquiz, die zal beginnen om 20:00. Meld je hier (gratis!) aan voor onze online pubquiz! Je kunt met maximaal 10 personen deelnemen.

ACLOopje:

Schrijf je nu in via deze link!

Lees hier alvast het wedstrijdreglement en bekijk hier de verschillende etappes en bijbehorende afstanden.

Hardloopclinics:

Ter voorbereiding op het ACLOopje kan je elke maandag deelnemen aan de hardloopclinics gegeven door Vitalis. Je kunt gratis deelnemen en je aanmelden via deze link.

Voor de optimale voorbereiding train je volgens het trainingsschema van Vitalis. Het schema vind je hier, en de toelichting via deze link. Succes en veel plezier!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.