Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • 19 december KISS – Kerst Indoor Sport Spektakel

19 december KISS – Kerst Indoor Sport Spektakel

Meld je nu aan voor het Kerst Indoor Sport Spektakel!

Op 19 december 2018 vindt weer het jaarlijkse Kerst Indoor Sport Spektakel (KISS) plaats! KISS is voor iedereen gratis toegankelijk, ook voor niet-ACLO kaart houders. Tijdens deze avond sluiten we het sportieve jaar af met een mooi programma en staat het ACLO Sportcentrum volledig in het teken van kerst.

Tijdens KISS is het bijvoorbeeld mogelijk om terug te gaan naar je basisschooltijd en weer eens te gaan apenkooien. Ook zijn er verschillende toernooien en extra spectaculaire vormen van jumping fitness, spinning en circuit training. Voor alle informatie over het volledige programma en aanmelding, klik hier.

Decathlon win-actie

Decathlon komt naar Groningen! In de zomer van 2019 zullen zij hun deuren openen, maar jullie zullen ze komende tijd onder andere al gaan zien in en rondom het Sportcentrum. ACLO is namelijk een mooie samenwerking aangegaan met de Decathlon die er toe moet leiden dat sport voor de student nog toegankelijker wordt gemaakt. Tijdens KISS zal Decathlon aanwezig zijn met een leuke actie waar hele mooie sportieve prijzen te winnen zijn! Zo zal de grote winnaar naar huis gaan met een prachtige G-Eye 900 action camera t.w.v. €149,99. Hopelijk tot dan! 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.