Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • 20 december KISS – Kerst Indoor Sport Spektakel

20 december KISS – Kerst Indoor Sport Spektakel

Woensdag 20 december 2017 is het weer tijd voor KISS. Op deze dag staat het sportcentrum totaal in het teken van kerst! Schrijf je in voor de komende activiteiten of kom langs om samen met ons dit mooie jaar af te sluiten!

Lasergamen (18.30-22.00):
De Struikhal in het Sportcentrum zal omgetoverd worden tot een heus oorlogsgebied en hierdoor is het net alsof de game ‘Call of Duty’ tot leven is gekomen.

Het lasergamen vindt plaats op 20 december van 19:00 uur tot 22:30 uur in de Struikhal van het Sportcentrum. Er zal gespeeld worden in verschillende rondes waarbij twee teams tegen elkaar zullen strijden en de teams zullen uit tien personen bestaan. Het is mogelijk om per team op te geven, maar bij een onvoldoende aantal zullen opgegeven groepen worden samengevoegd.

Opgave kan door middel van je gegevens te mailen naar kiss@aclosport.nl  wees er snel bij want vol = vol!

Weightlifting en powerlifting competitie(17.30-21.00) :

De Sterkste Student van Groningen

Elk jaar in december, tijdens KISS, groningse studenten krijgen de kans om hun krachten te testen.

Met een Powerlifting en Weightlifting meet zorgt Northside Barbell ervoor dat zij de kans hebben om dat uit te vechten, om uit te vinden wie nou echt de Sterkste Student van Groningen is.

Hoe gaat dit gebeuren? Wij van Northside Barbell organiseren elk jaar deze wedstrijd Groningse studenten tot het uiterste van hun fysieke kunnen gaan. We organiseren twee achtereenvolgende wedstrijden in twee sporten.

Olympisch Gewichtheffen

Dit is een technische, exlposieve sport die draait om twee oefeningen: de Clean&Jerk en de Snatch. Elke lifter krijgt drie pogingen op elk van de twee oefeningen.

Powerliften

Dit is een meer op kracht gefocuste sport waarin de lifter drie oefeningen uitvoert: de squat, het bankdrukken en de deadlift. Ook hier krijgt elke deelnemer dire pogingen op voor elk van de drie oefeningen.

Het hele evenement wordt gehouden in het ACLO Sportcentrum tijdens het KISS evenement op 20 December. Het begint met een gewichthef competitie, gevolgd door een korte pauze en de powerlift competitie. Het gewichtheffen begint om 17:30 en de prijsuitreiking van de beide wedstrijden is om ongeveer 23:30. Zorg dat je erbij bent om de indrukwekkende staaltjes van kracht te aanschouwen die die avond vertoond zullen worden!

Vragen kunnen gericht worden aan competitieintern@northsidebarbell.nl

Groot circuit (17.00-18.00):
Misschien ken de mooie circuit trainingen op het sportcentrum? Tijdens KISS vindt er een dubbel zo groot circuit plaats in de HG hal! Het circuit zal starten om 17.00, dus kom neem je vrienden mee kom gezellig langs.

Handicap-volleybal (19.30-23.00):

Volleyballen kunnen we allemaal. Maar welk team beschikt alle vaardigheden?

Daarom gaan we op 4 velden, 4 verschillende soorten volleybalwedstrijden doen, elk met een andere handicap.

  • 1 Hand: Je staat met je team in het veld maar mag maar met 1 hand spelen, wel mag er 3 keer worden gespeeld. Wel mag je van arm wisselen. De winnaar van het punt gooit de bal in het veld en verder gelden de regels van gewoon volleybal. (nethoogte: vrouwen)
  • Tennis: Je staat in je ééntje in het veld, de bal wordt door de winnende kant in het veld gegooid en je moet de bal er in één keer overspelen. Heb je de bal overgespeeld dan ren/loop je uit het veld en gaat de volgende in het veld staan (net hoogte: vrouwen).
  • Zittend-volleybal: Je gaat met je team zitten in het veld. Je kont moet ten allen tijden het veld raken. Verder gelden de regels van gewoon volleybal (laag net).
  • Blind: volleybal: Er hangt een laken/vuilniszakken over het net. Daardoor kun je de andere kant niet zien. Je mag er niet aanzitten. Verder gelden de regels van gewoon volleybal (net hoogte: vrouwen).

Opgeven kan via: toernooicie@donitas.nl

Zaalvoetbaltoernooi (19.30-23.00):
In de KD hal wordt door G.S.F.V. Drs. Vijfje een groot zaalvoetbaltoernooi georganiseerd! Meld je in een team van minimaal 5 aan of geef je individueel op voor dit mooie toernooi! Opgeven kan via secretaris@vijfje.nl

Paaldansdemo’s (15.30-18.00):
Er zullen tijdens KISS in zaal 4 zijn op de volgende tijden demo’s plaatsvinden: 16.15, 17.00 en 17.30. Tussendoor zullen leden van Noordpole mensen die binnenlopen wat moves op de palen leren. Meer informatie is te vinden op: www.denoordpole.nl.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.