Terug naar overzicht

ACLO Bestuursinfoavond

ACLO Bestuursinfoavond

Ben jij nieuwsgierig naar wat het betekent om een bestuursjaar te doen bij de grootste studentensport organisatie van Europa? Twijfel je nog over wat je gaat doen komend studiejaar en heb jij passie voor (studenten)sport? Kom dan nu naar een van onze infoavonden in februari en maart!

Een bestuursjaar bij de ACLO betekent een enorm leuk en leerzaam jaar. Samen met vijf andere bestuursgenoten ben je verantwoordelijk voor 19.000 sportende studenten, 50 studentensportverenigingen en 100 verschillende sporten. Naast deze hoofdtaak krijg je veel netwerkmogelijkheden. Zo wordt er veel samengewerkt met andere studentenorganisaties in Groningen en de rest van Nederland. Natuurlijk zijn er niet alleen verplichtingen, maar is er ook ruimte om zelf te kiezen welk speerpunt jij oppakt naast je functiespecifieke takenpakket. Waar wil jij bijvoorbeeld aan het eind van jouw bestuursjaar met trots op terugkijken? Tot slot staat een bestuursjaar bij de grootste studentensportorganisatie van Europa natuurlijk fantastisch op je CV!

De informatieavonden zullen plaatsvinden op 17 februari, 27 februari, 3 maart, en 11 maart, op de ACLO. We hopen je daar te mogen verwelkomen! Ook ben je verder altijd welkom om even langs te komen voor een kopje koffie op ons kantoor.

Alvast benieuwd naar meer informatie over de ACLO of ervaringen van huidige bestuurders? Lees dan hier de informatiebrochure over het Dagelijks- en Algemeen Bestuur! ⬇

Tot snel op een van de infoavonden!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.