Terug naar overzicht

ACLO Denktank

De ACLO is op zoek naar nieuwe commissieleden voor de Denktank!

De Denktank is de commissie binnen de ACLO die de mening van de ongebonden sporters vertegenwoordigt. Ongebonden sporters zijn sporters die meedoen aan groepslessen, open uren en cursussen, gebruik maken van de fitnessfaciliteiten en zelf banen reserveren.

Meer informatie over de Denktank kan je in deze informatiebrochure vinden.

Daarnaast organiseert de ACLO vele leuke activiteiten voor alle commissies en besturen. Voorbeelden hiervan zijn een pubquiz, nieuwjaarsborrel, spelletjesavond en sportactiviteiten zoals klimmen, curling en wakeboarden. Behalve het contact met je eigen commissie, heb je ook regelmatig contact met andere commissies en het Dagelijks en Algemeen Bestuur. Het is dus een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Interesse? Solliciteer dan vóór 8 februari door je CV en motivatiebrief te mailen naar ci@aclosport.nl. Voor meer informatie over de commissie kun je contact opnemen met de Coördinator Sport van de ACLO (cs@aclosport.nl), of bel naar 050-3634641.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.