Terug naar overzicht

ACLO in de KEI-week!

Van 10 augustus tot en met 14 augustus vindt de KEI-week weer plaats!

Alhoewel de introductieweek dit jaar een andere invulling heeft dan gewoonlijk, kan jij als KEI-loper alles te weten komen over studentensport in Groningen! Tijdens de KEI-week zijn wij (samen met alle sportverenigingen) aanwezig bij de informatiemarkt en kun je verschillende sportworkshops volgen. Wil je meer informatie over studentensport in Groningen of lid worden bij een sportvereniging? Kom langs bij de ACLO stand of een van de vele verenigingen op de informatiemarkt!

Tijdens de KEI-week zullen er verschillende workshops worden gegeven door onze sportverenigingen en eigen sportdocenten. Tijdens deze workshops leer je de basics van een sport en kun je alvast de sfeer proeven van een vereniging. Tussen 15:00 en 16:15 is de Fitness in het Sportcentrum elke dag geopend voor KEI-lopers. Bekijk de onderstaande schema’s voor een planning van al onze workshops.

Inschrijven workshops

Inschrijven voor de workshops is gratis en kan via deze link. Klik op de link voor meer informatie over tijden en locaties.

* Voor tennis-, hockey- en roeiworkshops (Aegir), dien je je op te geven voor de inhousetour via de desbetreffende vereniging. Voor zeilworkshops, kijk op de volgende website van Mayday.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.