Terug naar overzicht

ACLO Nieuwsbrief

ACLO Nieuwsbrief

2014-2015 Periode 2a

Healthy ageing

De ACLO wil meer services aanbieden om gezond ouder worden bij de studenten te stimuleren. Wij vragen ons echter af hoe we dit het beste kunnen doen en waar de student behoefte aan heeft. Om die reden zullen er de komende weken enquêtes afgenomen worden.

Wil jij de ACLO ook helpen en kans maken op een gezondheidspakket? Vul dan de vragenlijst via deze link in:

http://www.thesistools.com/web/?id=433916

Cursusinschrijving periode 2a

De inschrijvingsperiode voor cursussen in periode 2a loopt van 27 oktober tot en met 7 november 2014. Indien er meer inschrijvingen zijn dan plekken vindt een loting plaats; de uitslag van de loting wordt bekend gemaakt in het weekend van 8 november. Indien je bent ingeloot, heb je tot 18.00 uur op woensdag 12 november 2014 de tijd om de borg van €10,- te betalen aan de balie of online. Hierna zal de na-inschrijving starten, waar het mogelijk is om je voor de eventueel vrij gebleven plekken in te schrijven. Dit is mogelijk tot 16.00 uur vóór de dag dat de cursus start: je dient dan ook de borg te hebben voldaan.

KISS

Op woensdag 17 december 2014 zal het jaarlijks terugkomende evenement KISS (Kerst Indoor Sport Spektakel) weer plaats vinden. Dit jaar zal KISS in het thema staan van gezondheid maar ook licht! Het thema is dan ook KISS Light. Tijdens KISS zullen er weer diverse toernooien, workshops en speciale algemene uren georganiseerd worden die aansluiten bij het thema. Inschrijven voor de toernooien, workshops en algemene uren kan via inschrijfborden die in de gang van het Sportcentrum worden geplaatst. Verdere informatie over KISS zal over de website en Facebook worden gecommuniceerd. Hou deze dus goed in de gaten!

De 22ste editie van de Lauwersloop

De 22ste editie van de Lauwersloop zal dit jaar plaatsvinden op 30 mei 2015. Wil jij met een team van 18 personen de 115 km lange route tussen Leeuwarden, Lauwersoog en Groningen afleggen en als eerste over de finish op de Grote Markt komen? Of wil jij als individuele loper meedoen? Dit kan! Na de loop zal er in de binnenstad van Groningen een eindfeest worden georganiseerd, waar je de gelopen tijd kunt vieren!

Vanaf 1 november 2014 kun je je als team voor €195,- opgeven via de nieuwe website www.lauwersloop.nl. Individuele lopers kunnen zich te zijner tijd opgeven op de inschrijflijsten die op het Sportcentrum komen te hangen. Deze lopers zullen dan met elkaar een team vormen om zo iedereen een kans te geven om deel te nemen aan deze studentenestafette.

Twijfel dus niet te lang en schrijf je in met je vriendengroep, studiegenoten of vereniging in voor dé studentenestafette van het    Noorden!

De 43ste editie van de Batavierenrace

Op 25 april 2015 zal de 43e editie van de Batavierenrace weer worden georganiseerd. Duizenden studenten zullen weer afreizen naar Enschede om deel te nemen aan dit fanatische evenement. Wil jij als vriendengroep, team of bonte verzameling ook mee doen aan de Batavierenrace? In de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 november gaat om 00.00 uur de inschrijving open. Wees hier snel bij! In voorgaande jaren was de Batavierenrace in de ochtend namelijk al vol.

Sportprijsverkiezing

Het sportseizoen 2013-2014 is afgelopen, de prestaties zijn geleverd en het volgende seizoen is alweer in volle gang. Toch wil de ACLO het sportseizoen 2013-2014 niet onopgemerkt voorbij laten gaan: door middel van de Sportprijsverkiezing zal worden teruggeblikt op het afgelopen seizoen! Dit jaar worden er op het ACLO-gala in februari door de ACLO vier sportprijzen uitgereikt in de volgende categorieën: vereniging, team, sport(st)er én trainer/coach van het jaar. De winnaars per categorie ontvangen ieder een cheque ter waarde van €200,-. Stuur vóór maandag 1 december 2014 een e-mail met jouw nominatie naar de voorzitter van de ACLO (voorzitter@aclosport.nl).

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.