Terug naar overzicht

ACLO Sportcentrum na de kerstvakantie

Versie 05/01/21

Het Dagelijks Bestuur van de ACLO en Directie Sportcentrum wenst iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar! 

Zoals in eerdere berichtgeving is gemeld, is het ACLO Sportcentrum volledig gesloten gedurende de kerstvakantie (19 december t/m 3 januari). Daarnaast geldt het volgende voor de eerste weken na de kerstvakantie:

In de periode van maandag 4 januari t/m zondag 10 januari zijn alle sportaccommodaties volledig gesloten.

Voor maandag 11 januari t/m vrijdag 15 januari geldt het volgende:

  • Alle binnensport accommodaties zijn gesloten. Dit geldt voor het Sportcentrum, Willem Alexander Sportcomplex en ACLO Station.
  • Alle buitensport accommodaties zijn gesloten met twee uitzonderingen:
    • De padel baan is geopend van 8:00-16:00. Sporten is alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand.
    • De buiten tennisvelden (baan 5, 6, 11 & 12) zijn geopend van 8:00-16:00. Sporten is alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand.

De openingstijden van het ACLO Sportcentrum na 18 januari zullen z.s.m. worden gecommuniceerd wanneer er meer duidelijkheid is over de maatregelen tegen het coronavirus.

  • Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten. Dit geldt voor het Sportcentrum, Willem Alexander Sportcomplex en ACLO Station.
  • Over de buitensportaccommodaties wordt op een nader te bepalen moment een beslissing gemaakt. Wanneer dit duidelijk is, wordt dit zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Verder zullen we vanaf 5 januari het online sportaanbod gaan uitbreiden en zullen er o.a. verschillende livestreams worden aangeboden. Ook staan er veel home workout video’s op ons YouTube kanaal, dus ook in de tussentijd kan je thuis aan de slag!

Daarnaast zijn we druk bezig met het vormgeven van het (online) aanbod voor cursusperiode 2B, wanneer hier meer duidelijkheid over is wordt dit uiteraard gecommuniceerd. 

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in 2021! Voor nu een fijne kerstvakantie gewenst. 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.