Terug naar overzicht

ACLO Sportprijsverkiezing

Wie is sporter/sportster van het jaar? Welk team is sportteam van het jaar? Welke trainer is trainer van het jaar? Nomineer nu sporters/trainers voor de ACLO Sportprijsverkiezing in één van de volgende categorieën:
  1. Sporter/sportster van het jaar
  2. Team van het jaar
  3. Coach/trainer van het jaar
  4. Bijzondere bijdrage aan de studentensport
De prijs wordt uitgereikt op het ACLO-Sportgala in februari 2019! Geef jouw keuze door voor 13 januari 2019 het nominatieformulier in te vullen en te mailen naar ci@aclosport.nl!
Zoals misschien opgevallen is er dit jaar een nieuwe categorie: ´Bijzondere bijdrage aan de studentensport´ waarbij er aandacht zal zijn voor bijzondere bijdragen aan de studentensport in Groningen. Denk hierbij aan individuen/verenigingen die bijvoorbeeld een bijzonder evenement hebben georganiseerd of zich hebben ingezet voor duurzaamheid. Zonder wie kan de vereniging op dit moment niet? Geef diegene dan nu op voor de categorie: ´Bijzondere bijdrage aan de studentensport´

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.