Terug naar overzicht

ACLO zoekt commissieleden!

Word actief!
De zoektocht naar commissieleden is weer begonnen! Lijkt het jou gaaf om actief te worden bij de grootste studentensportorganisatie van Europa met zo’n 60 actieve leden? In een commissie bij de ACLO ontwikkel je je niet alleen op je studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Het is bovendien een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en staat ook nog eens goed op je CV! Op dit moment zoeken wij commissieleden voor de volgende commissies:

Het Promoteam
Het Promoteam bestaat uit fotografen, videografen en grafische designers. Zij werken samen om de ACLO op de beste manier naar buiten te brengen! Het Promoteam is een belangrijke schakel in de promotie van de ACLO en dé commissie die verantwoordelijk is voor de uitingen die de ACLO doet. We zijn op zoek naar enthousiaste, creatieve studenten die een passie hebben voor fotograferen, filmen, editen of ontwerpen!  Solliciteer door je CV en motivatiebrief vóór maandag 16 september 2019 op te sturen naar ci@aclosport.nl. Kijk voor meer informatie in de informatiebrochure.

Galacie
De Galacommissie organiseert het fantastische ACLO-Sportgala waar jaarlijks zo’n 400 studenten in their finest outfit een geweldige nacht beleven. Als Galacie leer je dus wat er bij het organiseren van een groot evenement komt kijken en daarnaast is het ook nog erg leuk! De Galacie staat namelijk bekend als een gezellige commissie die vaak na het ACLO-Sportgala ook nog actief blijft bij de ACLO. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór maandag 16 september 2019 naar ci@aclosport.nl. Kijk voor meer informatie in de informatiebrochure.

Sportcie
De Sportcommissie organiseert de open competities van de ACLO. Zo zijn er afgelopen jaar onder andere een futsal-, squash-, beachvolleybal- en een darttoernooi georganiseerd. De Sportcie is erg vrij in het verzinnen van competities, dus ook creativiteit speelt een grote rol bij deze commissie. Houd jij van verschillende sporten en schuilt in jou een organisatorisch talent? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór maandag 16 september 2019 naar ci@aclosport.nl. Kijk voor meer informatie in de informatiebrochure.

ACLO-Denktank
De ACLO-Denktank vervult binnen de ACLO twee taken. Ten eerste vertegenwoordigt de commissie de belangen van de ongebonden sporter van de ACLO. Dit zijn de sporters die niet bij een vereniging zitten, maar meedoen aan de groepslessen en open uren en cursussen van de ACLO. De ACLO-Denktank vergadert zeven keer per jaar met het bestuur van de ACLO over beleidsmatige zaken. Daarnaast brengt de ACLO-Denktank adviezen uit aan het bestuur, gebaseerd op informatie dat naar voren komt in de onderzoeken die de ACLO-Denktank afneemt onder sporters. De ACLO-Denktank staat bekend als een actieve en sportieve commissie die veel op de ACLO te vinden is. Het jij affiniteit met sport, onderzoek en lijkt het je een uitdaging om de sporters van de grootste studentensportorganisatie van Europa te vertegenwoordigen? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór maandag 16 september 2019 naar cs@aclosport.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0503634641, mailen naar cs@aclosport.nl of langskomen bij ons kantoor!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.