Terug naar overzicht

Bestuur jij in 2019-2020 de ACLO?

De ACLO is op zoek naar een nieuw Dagelijks en Algemeen Bestuur 2019-2020. Solliciteer vóór woensdag 1 mei 2019!

Het Dagelijks Bestuur (DB) is fulltime en is beleidsuitvoerend. Het DB zit zo’n 40 uur per week op het ACLO-kantoor in het Sportcentrum en houdt zich onder andere bezig met het sportbewijsbeleid, sportverenigingen, evenementen, marketing, financiën, het vaststellen van het sportaanbod, het maken van het rooster en het verdelen van de subsidies. Het DB bestaat uit zes personen met verschillende functies, namelijk: voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator sport, coördinator PR & marketing en coördinator intern. Meer weten over elke functie? Lees de informatiebrochure.

Het Algemeen Bestuur (AB) is parttime en beleidsbepalend. Het AB beslist over belangrijke zaken waar de ACLO mee te maken heeft zoals de urentoekenning en subsidieverdeling voor verenigingen, investeringen in de accommodatie en overige beleidszaken. Het Algemeen Bestuur toetst of het Dagelijks Bestuur van de ACLO de door haar geformuleerde doelstelling haalt en of deze in lijn is met het meerjarenbeleidsplan. Het AB heeft dus een grote verantwoordelijkheid.

Wil je van het huidige bestuur horen hoe het bestuursjaar is? Kom naar een van de informatieavonden. De avonden vinden plaats in de Lunchroom (Sportsbar) van het Sportcentrum op de volgende data:

  • Donderdag 28 maart 17.00 uur
  • Woensdag 10 april 17.00 uur
  • Dinsdag 16 april 17.00 uur
  • Dinsdag 23 april 17.00 uur

Overtuigd? Stuur vóór woensdag 1 mei 2019 je CV en sollicitatiebrief voor het Dagelijks Bestuur of voor het Algemeen Bestuur naar secretaris@aclosport.nl.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.