Terug naar overzicht

Bestuur jij in 2021-2022 de ACLO?

Ben jij nieuwsgierig naar wat het betekent om een bestuursjaar te doen bij de grootste studentensport organisatie van Europa? Twijfel je nog over wat je gaat doen komend studiejaar en heb jij passie voor (studenten)sport? Kom dan nu naar een van onze online infoavonden in  april!

Algemeen Bestuur (AB)

Het Algemeen Bestuur (AB) is parttime en beleidsbepalend. Het AB beslist over belangrijke zaken waar de ACLO mee te maken heeft zoals de urentoekenning en subsidieverdeling voor verenigingen, investeringen in de accommodatie en overige beleidszaken. Het Algemeen Bestuur toetst of het Dagelijks Bestuur van de ACLO de door haar geformuleerde doelstelling haalt en of deze in lijn is met het meerjarenbeleidsplan. Het AB heeft dus een grote verantwoordelijkheid, maar daarnaast is er genoeg ruimte voor gezelligheid! Meer informatie over het AB kun je in deze informatiebrochure vinden.

Vicevoorzitter en Voorzitter 

Het AB bestaat uit negen sectorvertegenwoordigers, een vicevoorzitter en een voorzitter. Voor 2021-2022 zijn we o.a. op zoek naar een nieuwe vicevoorzitter en voorzitter!

De vicevoorzitter vervangt de AB-voorzitter bij afwezigheid en ondersteunt de AB-voorzitter bij de kennismakings- en evaluatiegesprekken. Daarnaast ben je als vicevoorzitter verantwoordelijk voor de binding binnen het AB en plan je het beleidsweekend, de overdracht en verschillende leuke activiteiten voor het AB.

De AB-voorzitter leidt de AB-vergaderingen en AB-overleggen en begeleidt het DB. Zo bespreekt de voorzitter de vergaderingen voor met het DB en houdt hij kennismakings- en evaluatiegesprekken met het DB en AB. Verder ben je als voorzitter nauw betrokken bij grote beleidsmatige uitdagingen zoals de besluitvorming omtrent de bouw van een nieuw sportcentrum.

Informatie avonden

De komende online informatieavonden zullen plaatsvinden op de volgende data:

  • Woensdag 7 april 19:00 uur
  • Dinsdag 20 april 17:00 uur

Je kunt je via dit formulier opgeven voor de infoavonden, we zullen voorafgaand de informatieavond de link naar de Google Meet mailen.

Tijdens de online infosessies zal een korte presentatie worden gegeven waarna jij vervolgens al jouw vragen kunt stellen. Zowel het Dagelijks als het Algemeen Bestuur zal hierbij aanwezig zijn om meer informatie te geven over een bestuursjaar bij de ACLO.

Solliciteren 

Overtuigd? Stuur je CV en sollicitatiebrief  vóór zaterdag 1 mei 12:00 voor het Algemeen Bestuur naar se@aclosport.nl

Meer informatie?

We hopen je binnenkort te spreken tijdens een van onze informatieavonden! Van te voren al vragen? Stuur gerust een email naar se@aclosport.nl

Verder kun je in deze informatiebrochure  alvast meer informatie vinden over het AB, de ACLO in het algemeen en de ervaringen van de huidige bestuurders.

Tot snel op een van de infoavonden!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.