Terug naar overzicht

Bootycamp op 12 december

Een strakke buik, ronde kont en de beruchte ‘thigh-gap’. Dames, opgelet: op 12 December zal Bootycamp plaatsvinden!
Bootycamp is dé workout bestaande uit krachtoefeningen, zoals de squat en de deadlift, en zal daarom plaatsvinden in het Power Station. In twee uren leer je omgaan met olympische halters en ze toe te passen om jouw esthetische doelen te behalen – wie zei dat krachtsport alleen voor mannen is?!
Na deze workout ga je anders tegen jouw fitness routine aankijken en besef je hoeveel meer de sportschool heeft te bieden dan de cardio- en buikspierhoek. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de Power-aantekening op je Fitness Card te zetten zodat je meteen jouw nieuwe kennis kan toepassen in het Power Station! Schrijf je in via http://goo.gl/forms/EYHfXWvFX5 VOL = VOL

Bootycamp op 12 december

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.