Terug naar overzicht

Campus Trail 2017

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op vrijdag 15 september 2017. Loop samen met familie, vrienden, collega’s, studiegenoten en campusbewoners de Zernike Campus tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl tijdens de week waarin het Sportcentrum haar 50 jarige lustrum viert. Niet alleen door straten en parken, nee ook dwars door de gebouwen op de Zernike Campus. De initiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, het Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.

“Een actief evenement op de Campus waarmee ‘Healthy Ageing’ zichtbaar wordt was lange tijd een wens van Lode Holding. Wij geloven dat beweging cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Onze business is gericht op het betrouwbaar meten en monitoren van bewegen en prestatievermogen. We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben.” aldus Johannes Wolters (Lode Holding).

Start en finish
Om 14:00 uur starten de eerste deelnemers vanaf het ACLO Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het ACLO Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Inschrijven
Inschrijven kan hier! Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Volg het evenement op Facebook voor actuele informatie over het parcours.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.