Terug naar overzicht

Campus Trail 2023

Doe jij mee aan de Campus Trail? Op vrijdag 15 september wordt de Campus Trail weer georganiseerd! Een unieke belevingsrun van 4 mijl dwars door gebouwen op de Zernike Campus. Dit jaar belooft weer een mooie editie te worden en staat volop in het teken van bewegen en Healthy Ageing.

De Campus Trail is een initiatief van Campus Groningen in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen, Bedrijvenvereniging WEST, ACLO, het Sportcentrum, Lode Holding

Inschrijven?

De Campus Trail gaat op vrijdag 15 september om 15.30 uur van start bij Lode Holding (Zernikepark 16, Groningen) en zal onder andere langs en door gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen gaan, door sportfaciliteiten en horeca. Belangstellenden kunnen zich vanaf donderdag 8 juni inschrijven voor deelname aan de Campus Trail via Inschrijven Campus Trail. Een regulier ticket kost €14,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs. 

Meedoen als bedrijventeam? Stuur een mail naar Amber van der Schaaf.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.