Terug naar overzicht

Corona update 18/12

Beste sporters,

 

Helaas is vanavond tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat al onze binnensportlocaties (inclusief tennis blaashallen) vanaf morgen 19 december tot en met in ieder geval 14 januari moeten sluiten.

Voor de buitensportlocaties heeft de overheid de volgende kaders bepaald:

  • Buitensportlocaties blijven geopend voor alle leeftijden tussen 05.00 en 17.00 uur. Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buitensporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand.

Voor de verenigingssport biedt dit weinig mogelijkheden om te sporten. Dit in combinatie met de feestdagen, maakt dat wij besloten hebben dat we voor de verenigingssport ook de buitensportlocaties voor deze periode sluiten.

Voor de nog toegestane ongebonden buitensport (tennis en padel) sluiten wij in elk geval zondag 19 en maandag 20 december onze accommodaties. Op maandag zal overleg plaatsvinden tussen ACLO, Sportcentrum, RUG en Hanze. Er zal dan een definitief besluit worden genomen over eventuele mogelijkheden voor deze sporten vanaf dinsdag 21 december tot en met 14 januari.

Nadere berichtgeving volgt aanstaande maandag 20 december.

Ondanks dit tegenvallende bericht wensen wij jullie in elk geval alvast fijne feestdagen en een, in welke vorm dan ook, heel sportief 2022. Vanuit ACLO en Sportcentrum zullen wij er het komende jaar weer alles aan doen om het sportconcept zo goed als het kan invulling te geven!

 

Met vriendelijke groeten,

Het 76ste Dagelijks Bestuur van de ACLO & Directie Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.