Terug naar overzicht

Corona Update 27-11-2021

Beste sporters,

Naar aanleiding van de persconferentie hierbij een korte update:

We hadden gehoopt binnen de reeds aangepaste kaders, maar conform huidige rooster, door te kunnen blijven sporten. Helaas is dit niet het geval en zullen vanaf morgen zondagmiddag 28 november tot in elk geval zondag 19 december, dagelijks vanaf 17.00 uur al onze sportlocaties gesloten zijn.

Sportprogramma

Dit betekent dus geen binnen- en buitensport na 17.00 uur.

De komende dagen gaan de ACLO en het Sportcentrum eventuele mogelijkheden aftasten voor een aangepast rooster om verenigingen en individuele sporters daar waar het kan tegemoet te komen wat betreft het sportprogramma.

We hanteren daarom in elk geval eerst t/m dinsdagavond 30 november het huidige rooster met bijbehorende uitval na 17.00 uur, dit houdt i.v.m. afsluiten in de praktijk in dat:

  • Verenigingen kunnen sporten tot 16.30 uur
  • Losse reserveringen stoppen om 16.30 uur
  • Groepslessen die starten om 15.30 en 15.45 uur gewoon door kunnen gaan, lessen  die starten vanaf 16.00 uur worden gecanceld.

Clubhuizen en Sportsbar

Ook de clubhuizen en de Sportsbar sluiten om 17.00 uur. Daarnaast geldt aanvullend op de reeds bestaande maatregelen dat er alleen geplaceerd op 1,5m gebruik mag worden gemaakt van de horecaruimtes.

Begin volgende week volgt nadere informatie, en daar waar nodig overleg met de sportverenigingen, over de verdere aanpak vanaf woensdag 1 december.

Met sportieve groet,

Het 76e Dagelijks Bestuur van de ACLO en het Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.