Terug naar overzicht

COVID-19 & ACLO Sportcentrum update

Versie 08/02/21

Beste sporters,

Gezien de verlenging van de lockdown moeten wij helaas mededelen dat onze sportaccommodaties zeer beperkt open zullen zijn tot 2 maart.

Dit betekent het volgende voor de openingstijden van onze sportaccommodaties:

  • Alle binnensport accommodaties zijn gesloten. Dit geldt voor het Sportcentrum, Willem Alexander Sportcomplex en ACLO Station.
  • Alle buitensport accommodaties zijn gesloten met twee uitzonderingen:
    • De padel baan is doordeweeks geopend van 8:30-16:30.* Sporten is alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand.
    • De buiten tennisbanen (baan 5, 6, 11 & 12) zijn doordeweeks geopend van 8:30-16:30.* Sporten is alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand.

*Mits de weersomstandigheden het toelaten. 

Om gebruik te kunnen maken van de padel en tennisbanen moet je vooraf een reservering maken via MyACLO of de MyACLO Sport app

Gedurende de lockdown zullen we het online sportaanbod blijven uitbreiden! De live stream lessen worden sinds vorige week gegeven via Google Meet voor meer interactie tussen de sporters en docenten. Je kunt je hiervoor inschrijven via MyACLO of de MyACLO Sport app. Klik hier voor het volledige schema. Daarnaast staan er ook veel online home workouts op het YouTube kanaal

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en we hopen zo spoedig mogelijk het sporten weer met jullie te kunnen oppakken.

Met vriendelijke groet,

Dagelijks Bestuur ACLO en Directie Sportcentrum.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.