Terug naar overzicht

Cursusinschrijving 4b is geopend!

Geef je op voor een cursus uit periode 4b! Nieuw in deze cursusperiode zijn de cursussen softbal, kajak, zeilen, zweefvliegen, paardrijden, windsurfen, waterskiën en speedsoccer.

Daarnaast komen er veel andere cursussen terug, zoals skydive, survivalrun en klimmen. De inschrijvingsperiode voor cursussen in periode 4b loopt van 9 mei tot en met 20 mei. Indien er meer inschrijvingen dan plekken zijn, vindt een loting plaats; de uitslag van de loting wordt bekend gemaakt in het weekend van 21 mei. Indien je bent ingeloot, heb je tot 18.00 uur op woensdag 25 mei 2016 de tijd om de borg van €10,- te betalen aan de balie of online. Hierna zal de na-inschrijving starten, waar het mogelijk is om je voor de eventueel vrij gebleven plekken in te schrijven. Dit kan tot 16.00 uur vóór de dag dat de cursus start: je dient dan ook de borg te hebben voldaan.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.