Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Cursusinschrijvingen voor cursusperiode 1B zijn geopend!

Cursusinschrijvingen voor cursusperiode 1B zijn geopend!

Cursusinschrijvingen voor cursusperiode 1B zijn geopend!

In de cursussen van de ACLO wordt er de mogelijkheid geboden om gedurende 5 weken een (nieuwe) sport uit te proberen. Hier kun je zonder kosten aan deelnemen als je in bezit bent van een ACLO kaart.

Na een succesvolle cursusperiode is het alweer tijd voor cursusperiode 1B. Er zijn een aantal nieuwe cursussen toegevoegd aan het cursusrooster, waaronder BMX, suppen en powerkiten. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan sporten, waaronder schaatsen, boulderen, dansen en lacrosse. Heb je altijd al een nieuwe sport willen uitproberen of wil je liever de gevorderde cursussen volgen? Schrijf je dan vanaf vandaag, 27 september, in voor één van de vele cursussen die de ACLO te bieden heeft. Het gehele cursus aanbod is te vinden op het rooster op de website van de ACLO.

Indien er meer inschrijvingen zijn dan plekken vindt er een loting plaats; de uitslag van de loting wordt bekend gemaakt op maandag 11 oktober. Cursusperiode 1B loopt van 18 oktober t/m 21 november. Je kunt je inschrijven tot 10 oktober.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.