Terug naar overzicht

De ACLO zoekt nieuwe commissieleden!

Solliciteer nu voor één van onze commissies!

Door een commissie te doen bij de ACLO ontwikkel je je op zowel studiegebied als persoonlijk vlak. Tijdens dit jaar zul je veel nieuwe mensen ontmoeten en het staat ook nog goed op je CV om een steentje bij te dragen aan de grootste studentensportorganisatie van Europa. We zijn op zoek naar commissieleden voor de volgende commissies:

De Activiteitencommissie – evenementen

De Activiteitencommissie van de ACLO organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor zowel sporters als verenigingsbestuurders. Ben jij op zoek naar ervaring met het organiseren van evenementen? Dan is de Activiteitencommissie de commissie voor jou! Solliciteer vóór 27 februari 2019 door je CV en motivatiebrief te mailen naar coordinatorintern@aclosport.nl.

Bekijk voor meer informatie de informatiebrochure Accie!

De Healthcie – Healthy Ageing, Healthweeks, Health checks

De ACLO zoekt enthousiastelingen met affiniteit voor sport en gezondheid die activiteiten willen organiseren om gezond ouder worden onder studenten te promoten. De Healthcie organiseert twee Healthweeks en houdt zich bezig met het promoten van gezond ouder worden. Welke studierichting je doet maakt niet uit! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en creatieve studenten! Solliciteer vóór 27 februari 2019 door je CV en motivatiebrief te mailen naar coordinatorintern@aclosport.nl

Bekijk voor meer informatie de informatiebrochure Healthcie!

De ACLO-Denktank

De ACLO zoekt nog een paar mensen om de ACLO-Denktank aan te vullen! De ACLO-Denktank vervult binnen de ACLO twee taken. Ten eerste vertegenwoordigt de commissie de belangen van de ongebonden sporter van de ACLO. Dit zijn de sporters die niet bij een vereniging zitten, maar meedoen aan de groepslessen en open uren en cursussen van de ACLO. De ACLO-Denktank vergadert zeven keer per jaar met het bestuur van de ACLO over beleidsmatige zaken. Daarnaast brengt de ACLO-Denktank adviezen uit aan het bestuur, gebaseerd op informatie dat naar voren komt in de onderzoeken die de ACLO-Denktank afneemt onder sporters. De ACLO-Denktank staat bekend als een actieve en sportieve commissie die veel op de ACLO te vinden is. Het jij affiniteit met sport, onderzoek en lijkt het je een uitdaging om de sporters van de grootste studentensportorganisatie van Europa te vertegenwoordigen? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 27 februari 2019 naar cs@aclosport.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0503634641, mailen naar cs@aclosport.nl of langskomen bij ons kantoor!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.