Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • De inschrijving voor de interne Beachvolleybal competitie is geopend!

De inschrijving voor de interne Beachvolleybal competitie is geopend!

Het zonnetje schijnt weer volop en dat betekent dat het weer tijd is voor de interne beachvolleybal competitie! Lekker sporten met je vrienden en daarnaast ook nog een beetje bijkleuren, wat wil je nog meer? De competitie zal van start gaan op 11 mei en zal duren tot mid/eind juni.

Op maandag is de competitie voor beginners van 15:00 uur tot en met 17:00 uur. In een team moeten drie spelers zitten. Je mag je natuurlijk met meer mensen een team opgeven.

Op dinsdag is de competitie voor gevorderden van 15:00 uur tot en met 17:00 uur. In een team moeten twee spelers zitten. Je mag je natuurlijk met meer mensen een team opgeven.

De duur van de wedstrijd is 25 minuten. Uiteraard krijg je van tevoren het speelschema via een app, zodat je precies weet hoe laat je aanwezig  moet zijn.
Er is plek voor 12 teams per competitie, dus twijfel niet en geef je snel op!

Opgeven kan door te mailen naar beachcie@aclosport.nl. Vermeld hierin de teamnaam, de spelers, de teamcaptain en de contactgegevens van de teamcaptain.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.