Terug naar overzicht

Definitieve restitutie academisch jaar 2020-2021

Beste sporters, 

 

In oktober heeft elke ACLO sporter de kans gekregen om restitutie aan te vragen voor het academische jaar 2020-2021. De afgelopen maand zijn wij bezig geweest met het verwerken van deze aanvragen. 

In eerdere communicatie heeft de ACLO aangegeven dat er is een maximum bedrag opzij is gezet voor restitutie. Hiervoor is gekeken naar het bedrag dat de ACLO financieel gezien kan missen. In de situatite dat het aantal aanvragen zo hoog zou zijn, dat het gereserveerde bedrag overschreden zou worden, zouden de restitutiebedragen evenredig naar beneden worden geschaald.  

Nu de deadline is verstrekenen en alle aanvragen zijn verwerkt blijkt dat het aantal goedgekeurde restitutieaanvragen hoger is uitgevallen dan voorspeld. Dit heeft gevolgen voor het restitutiebedrag dat per persoon wordt uitgekeerd. Je kunt er helaas geen pitcher meer van halen, maar een heerlijk speciaalbiertje zit er zeker nog in!

Het is goed om te vermelden dat de fitnessabonnementen niet worden gerestitueerd door de ACLO. Dit is de verantwoordelijkheid van het Sportcentrum. Daarbij is het maximum bedrag dat voor de fitness kaarten is gereserveerd, niet overschreden. Daarom blijven de bedragen hetzelfde.

Hieronder is een overzicht te vinden met de bijgestelde bedragen. 

Soort ACLO Card Restitutiebedrag
ACLO Card Laagtarief €4,26
ACLO Card Hoogtarief €9,59
 
ACLO Fitness Card €32,67
ACLO Fitness Card 1st Semester €7,74
ACLO Fitness Card 2nd Semester €32,08
ACLO Prolonged Card €32,08
   
ACLO 1st Semester Card Laagtarief €5,91
ACLO 1st Semester Card Hoogtarief €11,82
   
ACLO 2nd Semester Card Laagtarief €2,34
ACLO 2nd Semester Card Hoogtarief €4,68
   
ACLO Prolonged Card Laagtarief €1,17
ACLO Prolonged Card Hoogtarief €2,34

Deze week wordt de restitutie uitgekeerd. Het kan dan enkele dagen duren voor het bedrag op je rekening staat. Indien het aangevraagde bedrag op je rekening niet klopt of ontbreekt, dan betekent dit dat de ingevulde informatie tijdens de aanvraag niet correct was.  Voor vragen, opmerkingen of bezwaar op de uitgekeerde restitutie kun je contact opnemen via het mailadres aclorestitution@gmail.com. De deadline hiervoor is 1 december a.s., hierna zullen wij eventuele bezwaren niet meer in behandeling nemen.

 

Met sportieve groet,

Het 76ste Dagelijks Bestuur van de ACLO & Directie Sportcentrum

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.