Terug naar overzicht

Extra locatie: ACLO Station!

De ACLO opent in september 2015 de deuren van haar extra locatie in de binnenstad! Deze locatie zal het ACLO Station gaan heten en is vlakbij het Centraal Station van Groningen gevestigd. Op deze locatie biedt de ACLO algemene uren en een kleinschalige fitness aan. Omdat op deze locatie het één en ander zal afwijken van wat men gewend is bij de ACLO, staat hieronder belangrijke informatie over het sporten in het ACLO Station.

Ticketsysteem Algemene uren
Bij het ACLO Station zal er gewerkt worden met een ticketsysteem voor de algemene uren. Door middel van dit ticketsysteem zullen alle sporters gecontroleerd worden of zij daadwerkelijk een ACLO Card hebben aangeschaft. Naast de controle van de ACLO Cards zorgt dit ticketsysteem er ook voor dat het mogelijk wordt om een plekje te reserveren in het algemene uur. Zo ben je altijd verzekerd dat je mee kan doen! Meerdere informatie over het ticketsysteem volgt binnenkort.

Power Station
Bij het ACLO Station is er naast de algemene uren ook de mogelijkheid om krachttraining te doen. Omdat de Power Station een relatief kleine zaal betreft is er besloten om zoveel mogelijk met losse gewichten te werken zodat er maximaal gebruik gemaakt kan worden van de zaal. Hierdoor zal je geen logge cardioapparaten hier aan treffen en kan je het zien als een echte krachtruimte!

Sporten bij het ACLO Station kan met de reguliere ACLO Fitness Card. Kom je voor de eerste keer? Meld je dan bij de balie.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.