Terug naar overzicht

Ga mee met de Studentenwintersport 2016!

StudentenWintersport

De StudentenWintersport (oftewel StuWi) is het grootste studenten wintersport evenement van Nederland. Jaarlijks reizen honderden studenten met ons af naar een wisselend wintersportgebied om daar een superweek te beleven.

Ben je een echte wintersportliefhebber of heb je altijd al een keer op wintersport willen gaan, dan is de Studentenwintersport het ideale evenement voor jou! Zowel de beginnende als voor de meer ervaren wintersporters is hier op zijn plek.

StudentenWintersport onderscheid zich door naast de standaard wintersportreis vele extra’s te bieden, zoals exclusieve feesten, clinics, biercantus en acties als de Crazy 88. Ook vind het Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) plaats tijdens de Studentenwintersport, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om voor zijn stad uit te komen!

StuWi2016 
In 2016 kun je al voor €374,- (incl. vroeg boek korting) met ons mee het beste, de meest-geschikte, locatie voor Studentenwintersport: Risoul! Vrijdag 4 maart zullen we vertrekken richting het dorp Risoul (Frankrijk) met 185 km aan uitdagende pistes!

Dit jaar bestaat het pakket uit:

  • 7 daagse skipas (skigebied La Fôret Blanche)
  • Vervoer per Royal Class bus vanuit verschillende studentensteden
  • Verblijf op basis van logies in appartementen
  • Een enthousiaste organisatie die alles in goede banen leidt
  • De enige echte StuWi-trui
  • Te gekke themafeesten
  • Diverse activiteiten

Extra’s (optioneel):

De inschrijving loopt van 01-10-2015 tot en met 15 december 2015. Houdt de Facebook-pagina in de gaten voor vette (win) acties en check de site www.studentenwintersport.nl voor alle ins & outs over de reis.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.